Home
×
....
....
....
 
@motodesignshop
@motodesignshop
@motodesignshop


 


© Moto Designshop Inc. 2019
All Rights Reserved.
Back
 
 

Larsen MacColl Headquarters

An investment capital firm, located along the mainline of Philadelphia, took over an existing building to create an inspiring headquarters and workplace, suitable to attract top recruits and clients. The site was reconfigured to optimize access, lighting, and signage, while the main focus of the project was the third floor, becoming the new home for the company. The concept was to wrap the service core in white oak, creating passages through to the workspaces in various colors, materials, and lighting effects. Custom cabinetry, desks, cubicles, and conference tables were all designed and fabricated by Moto.

 
 
 
 
 
Upon the request of the client to develop an iconic point of arrival, Moto designed and fabricated a custom wall panel, with a concept inspired by the client’s logo. From 4’x8’ sheets of Corian, the design was routed and the panels formed to shape the undulating wall, avoiding any seams with the interlocking design. For a technical breakdown of how we achived this, head over to our case studies in craft section.
 
 
“Branding expressed as pattern design.”

- Rt